fbpx
Skip to main content
Gaga Antonijević

BILA JE VIDNO NERASPOLOŽENA! Glumica dva sata davala iskaz o napadu na režisera Antonijevića

Foto: Srbija Danas/MN Press/Printscreen/TV PINK
Osim Bjelogrlića i Antonijevića do sada su saslušani su scenarista i pisac Vladimir Kecmanović, glumica Jovana Stević, i producent Maksa Ćatović.

Glumica Katarina Radivojević dala je danas iskaz o incidentu u niškom hotelu Ambasador, koji se desio 23. avgusta oko 4 časa posle ponoći kad je glumac Dragan Bjelogrlić (57) napao i izudarao režisera Predraga Gagu Antonijevića (62).

Doktorka otkriva: Zbog čega su ŽENE podložnije NADUTOSTI, GASOVIMA I GRČEVIMA i kako to da rešite?

Doktorka otkriva: Zbog čega su ŽENE podložnije NADUTOSTI, GASOVIMA I GRČEVIMA i kako to da rešite?

IZ BIZARNOG RAZLOGA UDARIO DOKTORA HITNE POMOĆI: Detalji drame u Kruševcu - nasrnuo i na policiju

IZ BIZARNOG RAZLOGA UDARIO DOKTORA HITNE POMOĆI: Detalji drame u Kruševcu - nasrnuo i na policiju

"SRCE HOĆE DA PUKNE" Potresna ispovest oca Violete koju je bivši dečko izbo 29 puta (FOTO)

"SRCE HOĆE DA PUKNE" Potresna ispovest oca Violete koju je bivši dečko izbo 29 puta (FOTO)

Radivojevićeva je stigla u nišku Palatu pravde pet minuta pre 13 časova, a izašla je oko 15 časova, vidno neraspoložena. 

Da podsetimo, nakon napada na Antonijevića Bjelogrliću je bilo određeno zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je počinio nasilničko ponašanje, a sutradan je iz KP zavoda u Nišu gde je prenoćio, priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu. Nakon saslušanja na kojem je, kako je saopšteno, priznao da je nasrnuo na režisera i izrazio kajanje zbog toga, OJT je ukinulo meru zadržavanja i Bjelogrlić je pušten da se brani sa slobode, uz napomenu da se pretkrivični postupak protiv njega nastavlja.

Osim Bjelogrlića i Antonijevića do sada su saslušani su scenarista i pisac Vladimir Kecmanović, glumica Jovana Stević, i producent Maksa Ćatović. Nakon RAdivojevićeve, čiji je termin saslušanja do sada dva puta menjan, od pristunih svedoka tuče ostalo je još da se sasluša glumac Miljan Davidović.

"Žao mi je što sam naseo"

Bjelogrlić je 24. avgusta nakon saslušanja i ukidanju mere zadržavanja zahvalio tužilaštvu "što nisu podlegli pritiscima, što su profesionalno i ljudski uradili posao, i što su mu dali mogućnost da objasni šta se zaista desilo". On je rekao da "to što se zaista desilo nije ništa od onoga što su pisali režimski tabloidi". On je rekao da se uopšte nije uputio ka Antonijeviću već da je krenuo u WC a da je "reagovao" na njegovo dobacivanje.

- Žao mi je što sam naseo na grozne provokacije gospodina Antonijevića koje traju više od godinu i po dana. Žao mi je što se gospodin Antonijević pojavio, ne znam zašto, baš u trenutku kada sam imao dve veličanstvene premijere, žao mi je što nisam izdržao da ja dostojanstveno ignorišem te njegove grozne provokacije što sam dozvolio da ovo baci senku na ova dva bitna događaja koji su bili u Nišu. Žao mi je što sam to i uradio - rekao je Bjelogrlić u prvom obraćanju po izlasku iz tužilaštva.

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd