fbpx
Skip to main content
Jovan

PET KLJUČNIH STVARI JOVANOVOG NESTANKA: Poslednji put njegov telefon lociran u ČETIRI ujutru, a onda mu se gubi svaki trag

Foto: Facebook/Printscreen
Jovanove slike podeljene su i niškim taksistima a oblepljene su i širom grada na stubovima ulične rasvete, ulazima u radnje, ugostiteljske objekte…

Policija i porodica već treći dan tragaju za Jovanom Veselinovićem (18) iz Niša, maturantom Umetničke škole koji je nestao u sredu, 17. februara, oko 23 sata u Bulevaru Nemanjića u tom gradu, kada se od druga vraćao kući.

Naglo buknulo novo žarište korone! Skočio broj novozaraženih u maloj opštini u Srbiji

Naglo buknulo novo žarište korone! Skočio broj novozaraženih u maloj opštini u Srbiji

KRIZNI ŠTAB SE DANAS OBRAĆA JAVNOSTI: Zakazana konferencija, da li će biti NOVIH RIGOROZNIJIH MERA

KRIZNI ŠTAB SE DANAS OBRAĆA JAVNOSTI: Zakazana konferencija, da li će biti NOVIH RIGOROZNIJIH MERA

"BRNJIČARIMA I VAKCINISANIMA ULAZ ZABRANJEN" Da li će maske izazvati novu podelu u društvu?

"BRNJIČARIMA I VAKCINISANIMA ULAZ ZABRANJEN" Da li će maske izazvati novu podelu u društvu?

Jovan je bio kod druga sa društvom kako bi igrali video igre, a sa majkom se poslednji put čuo oko 21.30 sati. Kasnije je krenuo kući sa dvojicom drugova i drugaricom, koju je usput ispratio. Njih troje su se rastali kod TC "Zona 1" u Bulevaru Nemanjića, što je na samo desetak minuta od njegove kuće.

Ipak, do kuće nije stigao. Poslednji pouzdan trag je da je Jovanov mobilni telefon lociran oko 4 sata iza ponoći. Posle toga je isključen i od Jovana nema traga.

1) Jovan Veselinović iz Niša, 18-godišnji maturant, nestao je kod Tržnog centra "Zona 1" u Bulevaru Nemanjića u Nišu, u sredu uveče oko 23 sata, nakon što se rastao sa drugovima. U trenutku nestanka na sebi je imao teget farmerke, tamniju jaknu, crni duks i crne patike.

2) Jovan bi se od TC "Zona 1" obično vraćao kući u smeru ka zgradi "Lepa Brena", a potom dalje Ulicom Branka Miljkovića.

3) Nekada bi, ipak, išao alternativnom rutom kroz parkić iza TC "Zona 1".

4) Zatim bi nastavio preko malog mosta u Đerdapskoj ulici ka Ulici Branka Miljkovića.

Ako ste se kretali ovim delovima Niša u to vreme u sredu uveče, i ako se setite da ste slučajno videli nestalog Jovana Veselinovića, molimo vas da to prijavite policiji i na taj način pomognete u Jovanovom pronalaženju i bezbednom povratku kući.

Kojim putem je kritične noći Jovan krenuo, za sada nema potvrde. Vlasnicima lokala u tom kraju upućen je apel da samoinicijativno pregledaju snimke sa kamera video nadzora, kako bi eventualno na nekom snimku možda bio uočen Jovan.

Jovanove slike podeljene su i niškim taksistima a oblepljene su i širom grada na stubovima ulične rasvete, ulazima u radnje, ugostiteljske objekte...

U trenutku nestanka mladić je na sebi imao teget farmerice, tamniju jaknu, crni duks i crne patike. Majka Milica moli da ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o njemu javi na 063 7312 987 ili policiji.

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd