fbpx
Skip to main content
Olgica M.

OLGICU "ESTETSKU UMETNICU" REKLAMIRALI I POZNATI: Ražnatovićke išle kod nje na tretmane - nova ispovest još jedne žrtve

Foto: Instagram/Printscreen
Javlja se sve veći broj žrtava nadrilekarke.

Vlasnica salona "Madero centar", Olgica M. uhapšena je juče na hrvatskoj granici pošto je u martu ove godine grupa žena i muškaraca podnela tužbu protiv nje zbog optužbi da ih je unakazila tretmanom lica.

ŽIVOTINJA NAJPROFITABILNIJA ZA UZGOJ: Epidemija korone VIŠESTRUKO povećala POTRAŽNJU za ovim MLEKOM (FOTO)

ŽIVOTINJA NAJPROFITABILNIJA ZA UZGOJ: Epidemija korone VIŠESTRUKO povećala POTRAŽNJU za ovim MLEKOM (FOTO)

VELIKA OPASNOST PRETI SRBIJI! Indijski soj virusa sve bliži, DUPLI MUTANT detektovan u regionu?

VELIKA OPASNOST PRETI SRBIJI! Indijski soj virusa sve bliži, DUPLI MUTANT detektovan u regionu?

VAKCINACIJA PROTIV KORONE POSTAJE REDOVNA? Reči naših stručnjaka ulivaju nadu, ali i mnogo pitanja

VAKCINACIJA PROTIV KORONE POSTAJE REDOVNA? Reči naših stručnjaka ulivaju nadu, ali i mnogo pitanja

Sve veći broj Olgicinih žrtava javlja se iz dana u dan, a sada je Katarina Milanović otkrila kako je prošla na tretmanu nakon kojeg je, kako kaže "zaradila ožiljke za čitav život", ali i koja poznata ličnost je reklamirala Olgicu.

- Ja sam žrtva na mom licu se nalaze opekotine trećeg stepena koje su vešto prekrivene puderom, ali koje nikada neće nažalost moći kompletno da se saniraju. Kada sam upoznala Olgicu nisam stekla utisak da ne mogu da joj verujem. Nažalost, ubedila me je u celu priču i o zaposlenima i o Centru za koji sam posle saznala da ni ne postoji. Kasnije sam saznala da nije ni registrovano da ne postoji u APR-u, nigde - rekla je ona gostujući na TV Prva.

Katarina je, takođe, otkrila da su je mnoge poznate ličnosti reklamirale, a da je jedna od njih i Svetlana Ražnatović koja je reklamirala Olgicu kao stručnjaka i vrhunskog edukatora, ali da nije učestvovala u promociji pomenutih tretmana lica.

Da podsetimo, mediji su još u martu objavili ispovest jedne od žena koje tvrde da su zastrašujuće ožiljke i opekotine na licu dobile laserskim tretmanom u kozmetičkom salonu koji vodi Olgica M. Inspekcije Ministarstva zdravlja i Ministarstva za rad su odmah izašle na teren, ali je navodno salon na Senjaku u to vreme bio zatvoren.

Tada je isplivala informacija da su vlasnicu popularnog "salona iz pakla", kako su ga nazivali na društvenim mrežama, na internetu reklamirale pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija u društvu vlasnice.

One su u Olgicinom društvu hvalile masažu kojom su bile prezadovoljne, kao i stručnost same vlasnice Centra, ne spominjujući tretmane lica, već samo uslugu koja im je rađena.

Međutim, to je ipak bilo dovoljno da se mnoge devojk odluče da tretmane rade kod Olgice nimalo ne sumnjajući u njenu stručnost. 

Međutim, Svetlana Ražnatović je ubrzo demantovala pomenute navode i rekla da je njoj i Anastasiji Olgica radila samo brazilsku maderoterapiju tela, masažu... Ništa više. Kao i da su masažom bile prezadovoljne, ali da stalo ne znaju.

- Ne zloupotrebljavajte me u ovoj tragediji za mnoge žene - poručila je pevačica tada u objavi na Instagramu.

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd