fbpx
Skip to main content
devojčica

NAPADNUTA SEDMAKINJA NA ČASU: Dečak joj lupio šamar, potom je udario PESNICOM u rame! (FOTO)

Foto: Profimedia
Čitava stvar otkrivena je kada se devojčica požalila ocu

Kako se nezvanično saznaje, učenik sedmog razreda u OŠ "Vuk Stefanović Karadžić" u Starčevu u toku časa istorije napao je drugaricu, lupio joj šamar, a potom je i udario pesnicom u rame.

On je tokom časa ustao, došao do klupe jedne učenice i udario joj šamar, ali se na tome nije zadržao, već je jako udario i pesnicom u desno rame. 

U izjavi koju je kasnije dala, nastavnica koja je držala čas rekla je da udarac nije videla, ali da je čula šamar. Posle incidenta, poslala je učenike kod psihologa, koji im je uzeo izjave, ali o događaju nije obavestio roditelje.

Takođe, o vršnjačkom nasilju u školi nije obavešten ni školski policajac. 

Na velikom odmoru FRKA, u holu KRVAVI PIR! Novi incident u Rakovici: Mislio sam da mu je glava razbijena

nasilje
nasilje
Foto: Informer

Čitava stvar otkrivena je kada se devojčica požalila ocu. Ona je ocu ispričala da je isti dečak već mesec dana uznemirava i zlostavlja, sprečavajuci je da komunicira sa drugarima iz razreda, i polno je uznemirava štipkajući je za zadnjicu. 

Uznemirani otac odmah je zatražio razgovor sa nadležnima u školi, ali su ga primili samo razredni starešina i pedagog, jer su direktor škole i sekretar bili zauzeti?! U njihovom prisustvu devojčica je dala zvaničnu izjavu, a otac je podneo prijavu zbog vršnjačkog nasilja.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd