fbpx
Skip to main content
Stipe Miočić

CEO SVET JE OVO ČEKAO: Nganu OBJAVIO kada će biti REVANŠ sa Miočićem!

Foto: Reuters
Kamerunac nokautom dobio prvi meč.

Fransin Nganu je ispisao istoriju borilačkih sportova na "crnom kontinentu". "Predator", kako glasi nadimak kamerunskog borca, postao je prvi šampion u teškoj kategoriji u UFC-u, koji dolazi iz Afrike, pošto je u drugoj rundi nokautom pobedio Hrvata Stipa Miočića i preoteo mu šampionski pojas.

NOVI SELEKTOR LAVICA SAOPŠTIO PRELIMINARNI SPISAK: Srpkinje sa OVIM igračicama NAPADAJU Slovačku

NOVI SELEKTOR LAVICA SAOPŠTIO PRELIMINARNI SPISAK: Srpkinje sa OVIM igračicama NAPADAJU Slovačku

SASTANAK MINISTARA UDOVIČIĆA I EL FARDUSA: Srbija i Maroko dele iste ciljeve!

SASTANAK MINISTARA UDOVIČIĆA I EL FARDUSA: Srbija i Maroko dele iste ciljeve!

MOTO GP: Francuzi ispisali ISTORIJU

MOTO GP: Francuzi ispisali ISTORIJU

Sa dva poraza u nizu, Everton se udaljio od mesta koje vode u Evropu, pa mu je večerašnji (19.00) meč protiv Kristal Palasa izuzetno bitan. Kvota na keca je 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton - Kristal Palas.

Mnogi ljubitelji UFC-a nestrpljivo su posle te pobede očekivali kada će biti novi duel istih boraca, međutim, prema rečima Frensisa, do njega neće ni doći, pošto Fransis Nganu ne planira da pruži novu šansu Stipi Miočiću.

Nganu je objavio da želi da se bori protiv bivšeg prvaka u srednjoj kategoriji Džona Džounsa. Međutim, Džouns je u sukobu sa UFC-om zbog novca za tu borbu pa čak traži od UFC-a da raskine ugovor kako bi mogao da nastavi karijeru u drugoj organizaciji.

- Mislim da Džouns želi ovu borbu jer će to biti veliki meč, jedan od najvećih. Dugo je prvak, ali ovo bi bila i njegova i moja najveća borba. Za tako veliku borbu svi bi želeli veliku platu. I ja bih je želeo, to nije čudno - rekao je Nganu o sukobu između Džounsa i UFC-a, da bi zatim nastavio:

- Njihova borba nije moj problem. Ja sam šampion i neću čekati da me neko izazove na borbu. Spreman sam, želim da se borim još dva puta do kraja godine. Nadam se da će Džouns biti moja prva borba u avgustu. Planiram da odradim drugu u decembru. 

Ako UFC ne uspe da dogovori borbu protiv Džounsa, Nganu ima rezervni plan. Želi da se osveti Deriku Luisu za poraz 2018. godine. Luis i Nganu su tada odradili jednu od najgorih borbi u istoriji teške kategorije, gotovo da nije viđen ozbiljniji udarac, a na kraju je Luis slavio odlukom sudija.

- Svi bi voleli da se ta borba ne dogodi. Moram da dam navijačima ono što zaslužuju - istakao je Fransis Nganu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgled Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea.

 

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd