fbpx
Skip to main content
Nebojša Čović

ČOVIĆ: Jedan stariji igrač nateran da potpiše sa menadžerom - 20 odsto zarade do kraja karijere

Foto: MN Press
Bez dlake na jeziku.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović istakao je da selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov nije kriv za debakl u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju.

REAKCIJA NA MALOM KALEMEGDANU: U Zvezdu stiže evroligaško pojačanje (FOTO)

REAKCIJA NA MALOM KALEMEGDANU: U Zvezdu stiže evroligaško pojačanje (FOTO)

MIŠKO POTVRDIO: Iz Reala u ABA ligu

MIŠKO POTVRDIO: Iz Reala u ABA ligu

VUJOŠEVIĆ O OBRADOVIĆU I PARTIZANU: Stojim iza Željka, već je napravio odlične poteze

VUJOŠEVIĆ O OBRADOVIĆU I PARTIZANU: Stojim iza Željka, već je napravio odlične poteze

- Meni je žao što je Kokoškov doživo to, on niti sme niti treba da podnese ostavku. To se jedva čeka, da on bude proglašen za krivca. Onda se ubaci drugi. Morate da razgovarate sa našim igračima u inostranstvu cele godine, ne samo dođi ili nemoj da dođe. Ne znamo da poštujemo grb, zastavu, našu himnu... Tu je i to pljuvanje po Milošu Teodosiću, ali kada je bilo da se on nije odazvao? Ne mislim tu samo na Jokića, da je preduzeto sve od strane KSS - igrali bi još neki, ali ne možete to da zapostavljate tokom godine, morate ih obići - rekao je Čović gostujući na TV Pink.

Čović je nezadovoljan stanjem u srpskoj košarci.

- Neka objasne ljudi ono što treba da objasne, ali ja već tri-četiri godine pričam da je alarmantno stanje u srpskoj košarci. Mi imamo jednog starijeg igrača koji je bio nateran da potpiše sa menadžerom da će mu davati 20 odsto do kraja karijere, je l' vam to liči na Mamića? Odlaze deca u Italiju ili Španiju ispod radara, kupe nam i to malo talenata što imamo. Strani klubovi prave kampove u Beogradu, čiji je posao da se pravi strategija o košarci? Kada Zvezda igra loše i ima lošu sezonu, ko prvi odgovara - pa ja – direktan je Čović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, fudbalerka i ćerka Denisa Rodmana.

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd