fbpx
Skip to main content
Engleska

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Engleska 1,53, Danska 2,30! Nigde nećete moći da nađete veće

Foto: Profimedia
Za danas su spremne pojačane kvote za četvrtfinalne mečeve šampionata Starog kontinenta

Završnica Evropskog prvenstva je u žiži javnosti, pa i bukmejkera Mozzarta.

Za danas su spremne pojačane kvote za četvrtfinalne mečeve šampionata Starog kontinenta. U pitanju su dvojke na Englesku protiv Ukrajine, odnosno Dansku protiv Češke, koje će u svakom trenutku imati najveći koeficijent na planeti.

Proverite, stvarno je tako.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira 10.000 dinara u humanitarne svrhe. Kako je do sada postignuto 128 pogodaka, prikupljeno je ukupno 1.280.000 dinara. Navijaj za golove.

UKRAJINA – ENGLESKA (SUBOTA, 21.00), DVOJKA 1,53

Pitanje za milion dolara glasi: Vraća li se fudbal kući? Reprezentacija Engleske deluje ozbiljno u nameri da pokori Stari kontinent, ali Andrej Ševčenko priprema svoju selekciju na 90 ili 120 minuta rovovske borbe na stadionu Olimpiko u Rimu. Englezi su favoriti u predstojećem četvrtfinalnom okršaju, međutim malo ko je opravdao taj epitet na ovogodišnjem Euru. Gordi albion će želeti da nastavi na talasu pobede nad Nemačkom u osmini finala, baš kao i Ukrajinci, koji su rezervisali mesto među osam najboljih zahvaljujući kasnom pogotku Artema Dovbika u okršaju protiv Švedske. U svakom slučaju, žuto-plave očekuje težak zadatak u okršaju sa Engleskom.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji 100.000 dinara svakog dana za tiket s najvećom kvotom i jednom promašenim parom. Naplati najveći promašaj.

ČEŠKA – DANSKA (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 2,30

Češka i Danska obračunavaju se jedna protiv druge na Olimpijskom stadionu u Bakuu, u sklopu četvrtfinala Evropskog prvenstva. Knedličke su šokirale Holandiju u osmini finala, kada je Patrik Šik produžio svoj briljantni niz golova. Napadač Leverkuzena biće najveća pretnja i po Dance, koji su impresionirali trijumfom nad Velsom od 4:0. Skandinavci su postizali pogotke iz zabave na turniru, a tim je u prethodne dve utakmice postigao ukupno osam golova. Sve u svemu, sudar selekcija koje su prijatno iznenadile iznedriće polufinalistu, a onda je sve moguće kada ste pred vratima raja.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd