fbpx
Skip to main content

Nezaboravna, strastvena i romantična: Ne propustite novu knjigu Džodžo Mojes "Poklanjam ti zvezde"

Knjiga za sve one koji vole izuzetne ljubavne priče prepune emocija.

Ukoliko su vam se dopali romani "Dok nisam srela tebe", "Posle tebe", "Zauvek moj dragi", "Ne oklevaj ni tren" i "Snovi u plavom", ne propustite novi naslov "Poklanjam ti zvezde" Džodžo Mojes.

O knjizi:

Nezaboravna, strastvena i romantična, ljubavna priča koja slavi hrabrost i snagu prijateljstva.

Željna da napusti monotoniju Engleske, Alis Rajt se zaljubljuje u privlačnog Amerikanca i donosi impulsivnu odluku da prihvati njegovu ponudu za brak.

Ali njen novi život u malom, konzervativnom rudarskom gradu u Kentakiju u vreme Velike depresije još je klaustrofobičniji.

Sve dok ne upozna Mardžeri O’Her. Nezavisna i neukrotiva, Mardžeri nikada ni za šta nije tražila dozvolu od muškarca, a sada je rešena da donese čaroliju knjiga u najudaljenije i najsiromašnije kutke ove regije.

Na konjima, kroz divlje planine i šume, često se suočavajući sa opasnostima, ali i predrasudama i neznanjem, Alis, Mardžeri i još tri izvanredne žene otkriće slobodu, prijateljstvo, ljubav i život kakav im pripada.

Knjige Džodžo Mojes prevedene su na 46 jezika i prodate u u više od 38 miliona primeraka širom sveta, zauzevši mesto broj jedan na top-listama u 12 zemalja; prema procenama, u Brazilu je nadmašila prodaju knjiga Dž. K. Rouling.

Dva najbrža čitaoca koja se jave na mejl redakcija@srbijadanas.com dobiće po jedan primerak knjige "Poklanjam ti zvezde".
 

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd