fbpx
Skip to main content
twitter

Nove opcije za tvitovanje "U POVERENJU": Možete da eliminišete "DEŽURNE SMARAČE"

Foto: Profimedia
Razmatraju se dva koncepta kojima će korisnicima biti omogućeno da odrede specifičnu publiku kojima će njihovi postovi biti vidljivi

Društvene mreže i čet aplikacije u poslednje vreme kao da se utrkuju koja će korisnicima pre da ponudi neku novu, bolju i napredniju opciju. Tako, i mikrobloging platforma Twitter sada razmišlja o uvođenju novih drugačijih načina grupnog deljenja sadržaja sa među određenim korisnicima.

Razmatraju se dva koncepta kojima će korisnicima biti omogućeno da odrede specifičnu publiku, bez potrebe da menjaju naslog računa ili neku od opcija privatnosti, piše Engadget.

Prema prvoj ideji, određenim kontaktima bi mogla da bude dodeljena oznaka "proverenog prijatelja" čime bi tvitovi korisnika koji ih je tako označio bili vidljivi samo njima. Ova opcija bi bila slična Instagramovoj opciji "Close Friends". To, takođe, znači da bi se objave kontakata koji se nalaze na listi bliskih prijatlja među prvima pojavljivale na profilu korisnika.

twitter
‚twitter
Foto: Profimedia

Drugi koncept bi podrazumevao odvajanje delova istog naloga, na primer privatnog i poslovnog, u okviru koga bi mogle da se odaberu one objave koje korisnik želi da budu čitane.

Osim ove dve ideje za deljenje sadržaja, tu je i mogućnost filtriranja odgovora, kod koga će biti moguće obeležiti one reči koje korisnik ne želi da budu viđene.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd