fbpx
Skip to main content
Stap.jpg

LUDA BABA: Tukla štapom vozača autobusa u pokretu, pa ga gađala kantom za smeće (VIDEO)

Foto: Profimedia/ilustracija
Kada je starica shvatila da je ušla u pogrešan autobus, krenula je da zahteva od vozača da je odmah pusti napolje, iako se vozilo nalazilo na prometnom putu

Ksin Mauzen stara 70 godina snimljena je kako prebija vozača, pošto je ušla u pogrešan autobus. Video snimak ovog incidenta ubrzo je  postao hit na internetu, a penzionerka je kažnjena sa 200 juana (približno 3.500 dinara) i zatvorena na sedam dana.

Ljuta putnica je shvatila da je ušla u pogrešan autobus i zahtevala je od vozača da je pusti napolje, uprkos tome što se vozilo nalazilo na prometnom putu. Kada je shvatila da njena naredba neće biti poslušana, počela je prvo da udara vrata sa štakama za hodanje. Zatim se dodatno razbesnela i počela da nemilosrdno udara vozača i to dok je autobus bio u pokretu.

Vozač je ubrzo zaustavio vozilo i pozvao policiju. Međutim, starica nije na tome završila svoju epizodu iskaljivanje besa. Ona je izašla iz autobusa i bacila kantu za smeće koju je našla na putu na vozača.

Vozač je od besa pocrveneo i počeo da plače za volanom dok su ga putnici tešili. Policija je ubrzo došla i uhapsila staricu radi dalje istrage, dok je vozač odveden u bolnicu zbog zadobijenih lakših telesnih povreda.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd