fbpx
Skip to main content
Zgrada

PAŽNJA! Ovih 6 caka morate da znate pre nego što odlučite da KUPITE STAN

Foto: Profimedia
Jedna od najvažnijih odluka u životu jeste upravo kupovina stana.

City Expert kao onlajn agencija za nekretnine može za vas da uradi isto što i tradicionalna agencija, samo što ćete većinu stvari moći da uradite onlajn, dok ste kod kuće ili u pokretu. Koristeći tehnologije, City Expert omogućava korisniku da se informiše o svemu što ga interesuje, tako da će u trenutku kada treba da odluči da kupi ili iznajmi stan imati sve informacije koje su mu potrebne da brzo donese odluku.

Zahvaljujući tehnologijama, City Expert vlasnike nekretnina upoznaje sa već zainteresovanim kupcima koji su unapred informisani o tome kako stan izgleda i koliko iznose njihovi osnovni troškovi. Kada potencijalni kupci dolaze da pogledaju nekretninu sa osećajem sigurnosti, osećaju se slobodno da pregovaraju, da postavljaju pitanja i da sa vlasnikom nekretnine ostvare uzajamni osećaj poverenja. U takvom odnosu se stanovi mnogo brže prodaju, kupci su spremniji da daju ponudu i stres oko kupoprodaje je sveden na minimum.

Jedna od najvažnijih odluka u životu jeste upravo kupovina stana. Na prvom mestu kupci razmišljaju o svojim finansijama, ušteđevini i stambenim kreditima i važno im je da znaju da je nekretina koju kupuju proverena i sigurna. Drugo, kupci žele da znaju da neko misli na njih i da jednako deli njihov entuzijazam i radost povodom tako važne odluke. Agencija za nekretnine u tom smislu ima veliku odgovornost da korisniku pomogne da kupi svoj novi dom.

stan
Foto: Promo

Kada vlasnik nekretnina odluči da ponudi stan, kuću ili poslovni prostor na prodaju, prvi korak je da kontaktira City Expert agente ili da popuni formular na vebsajtu. Nakon inicijalnog kontakta i prikupljanja dokumentacije, City Expert agenti za nekretnine u saradnji sa pravnim timom proveravaju svu dokumentaciju, kako bi mogli da zakažu fotografisanje nekretnine.

Pored fotografija, sastavni deo svake prezentacije su i video snimak, prikaz u 360° tehnologiji, mapa stana i informacije o opremljenosti i trokškovima. Kada kupci unapred vide sve što ih zanima, oni na samo gledanje nekretnina dolaze sa već jasnom slikom o tome šta mogu da očekuju. Na taj način City Expert vlasnike nekretnina upoznaje sa već zainteresovanim kupcima koji su spremniji da daju ponudu. Zbog dobre informisanosti potencijalnih kupaca, dolazi do mnogo manjeg broja gledanja i samim tim do brže realizacije.

Kako se sva gledanja organizuju bez prisustva agenta na terenu, potrebno je mnogo manje vremena da se zainteresovane strane međusobno dogovore. Na taj način je ceo proces pojednostavljen, a korisnicima je omogućeno da sami organizuju svoje vreme. Ceo model dozvoljava veliku fleksibilnost i najniže cene na tržištu. Provizija za vlasnike nekretnina iznosi 1.8% od prodajne cene nekretnine (PDV je uključen u cenu) i 45% od iznosa prvog mesečnog zakupa, za izdavanje.

Pored najnižih cena, vlasnici mogu da očekuju u najbrži proces prodaje i izdavanja. City Expert onlajn agencija za nekretnine ima 300 000 posetilaca mesečno. Pored samog vebsajta, City Expert koristi i druge napredne metode oglašavanja, pa se jedna nekretnina može oglasiti na nekoliko različitih mesta i time dobiti još veću vidljivost. Interesantno je što je za sve vlasnike nekretnina usluga ista i svaki vlasnik nekretnina dobija isti paket fotografija, prezentacije i pravne pomoći, uključen u cenu provizije.

Pored toga, s obzirom na to da kupci i zakupci ne plaćaju proviziju i uživaju u uslugama ove agencije za nekretnine potpuno besplatno, ponuda nekretnina im je primamljivija. Vlasnici nekretnina, ali i kupci i zakupci bez obzira na pomenute povoljnosti, mogu da računaju na maksimalnu podršku od strane stručnih timova kada im to najviše bude potrebno. 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd