fbpx
Skip to main content
Tesla model S

KUPCI SU BESNI: Tesla nove automobile isporučuje sa gomilom nedostataka

Foto: Twitter/James Gingerich, @Expeflow #WorkEasier #RPA @jamesvgingerich
Previše primedbi u poslednje vreme!

Iako modeli marke Tesla spadaju u tehnološki najnaprednije električne automobile na tržištu, ovaj američki proizvođač i dalje nije u stanju da prevaziđe, reklo bi se one najbanalnije nedostatke, kao što su nekvalitetno ofarbana spoljašnjosti ili loše spojeni paneli karoserije.

Na Internetu možete pronaći gomilu video klipova u kojima se novopečeni vlasnici Modela 3 i Y žale na ove i slične probleme, a najnoviji snimak koji se tiče lošeg kvaliteta novih Tesla automobila objavio je YT korisnik TechChris.

Nedostaci koje je otkrio na svom tek kupljenom Modelu 3 su brojni i teško uočljivi na prvi pogled. On je tek nakon preuzimanja i detaljnog pregleda vozila shvatio koliko je automobil aljkavo sastavljen. Kako tvrdi, da je sve to video prilikom preuzimanja vozila, odbio bi da primi auto u takvom stanju. Međutim, kako je žurio da što pre dođe u posed svog Tesle, a i pošto po ugovoru vozilo može da pregleda iznutra tek nakon primopredaje, promakla mu je gomila nedostataka.

Proizvođač se naravno obavezao da sve probleme otkloni naknadno, ali to znači da će vlasnik neko vreme biti bez svog automobila, što dodatno frustrira kupce.

Jedan od razloga zašto Tesla automobili izlaze iz fabrike u ovakvom stanju je želja Ilona Maska da po svaku cenu dostigne zacrtani cilj od 500.000 isporučenih vozila u 2020. S obzirom da je nakon trećeg kvartala bio u velikom zaostatku za planom, ne čudi što u nameri da nadoknadi propušteno, proizvođač pravi ovakve greške.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd